La Federació Catalana de Piragüisme estrena nova pàgina web

La Federació Catalana de Piragüisme ha presentat aquest matí la nova pàgina web de l’entitat. Totalment renovada, amb molta més presència de contingut visual, adaptada a tot tipus de dispositius i organitzada de forma que tot el contingut es pugui trobar amb facilitat, la pàgina és la columna verterbal de la nova política comunicativa de l’entitat.

La pàgina s’estructura al voltant de 4 grans eixos: Federació, Competició, Formació i Llicències. Dins el segon és on es troba el Calendari de Competicions, amb una aparença molt més intuïtiva i còmode per a l’usuari; tots els Resultats de competicions en arxius PDF descarregables i una pàgina dedicada als esportistes d’Alt Nivell de Catalunya.

Nova Política Comunicativa

Des de finals de 2020, amb l’entrada de la nova Junta Directiva de la Federació, l’entitat ha fet un gran pas endavant en matèria comunicativa amb la creació de perfils a les xarxes socials Instagram, Twitter i Facebook, els quals han mostrat important activitat des de llavors i es va començar a treballar en la nova pàgina web que avui es presenta. Des de la Federació s’aposta per una comunicació de proximitat i interactiva amb la resta d’usuaris de la xarxa, els quals també en puguin formar part facilitant tot tipus de contingut que després podrà ser repenjat per l’entitat.