FAUST CLOTET CAMPIÓ DEL MÓN

Gran actuació dels palistes catalans al Campionat del Món d’Eslàlom i Caiac Cross Junior i Sub23 disputat a Lipstovsky Mikulas (Eslovàquia) entre el 2 i 7 de Juliol de 2024 arrodonit amb l’èxit del palista de l’Associació Esportiva Pallars, Faust Clotet, qui s’ha proclamat Campió del Món Junior en Kayak Cross.

Més enllà d’aquest gran èxit, cal destacar les grans actuacions en aquest Campionat del Món dels altres palistes catalans com són Marc Vicente, Jan Vicente, Anna Simona, Jana Planes, Azuka Mbelu o Miquel Farran. Altres resultats remarcables són la 8a posició de Marc Vicente en C1 U23, les bones actuacions de Jan Vicente, obtenint un 12è lloc en K1 Junior i essent finalista en el C1 acabant en 8a posició, la 11a posició en K1 Home Junior del mateix Faust Clotet. Destacar també el resultats d’Anna Simona, 17a en K1 Dona Junior i Jana Planes, 17a en C1 Dona Junior. En patrulles podem destacar també la 7a posició en K1 Junior de Faust Clotet, Jan Vicente i Thyzzian Torras. Finalment, en Caiac Cross, més enllà del Faust Clotet, també cal remarcar la 8a posició en categoria Junior del Jan Vicente, la 9a posició d’Azuka Mbelu o la 18a posició de Miquel Farran en categoria sub23.

Des de al Federació Catalana de Piragüisme volem felicitar als i les esportistes catalans que han participat en aquest Campionat del Món, per la seva progressió i bons resultats obtinguts.