GRANS ACTUACIONS DE MIQUEL TRAVÉ I MÒNICA DÒRIA ALS JOCS OLÍMPICS DE PARÍS 2024

Grans resultats dels palistes de la Federació Catalana de Piragüisme en les competicions d’eslàlom dels Jocs Olímpics de Paris 2024.

En primer lloc, el palista del Cadí Canoë Kayak, Miquel Travé va estar a les portes de la medalla a la Final Olímpica d’Home C1 Paris amb una baixada quasi perfecte, penalitzada amb 2 segons per un toc a la porta 14, que el va treure de les posicions de medalles que tenia abans del toc. El podi finalment va ser per el francès Nicolas Gestin (Or), el britànic Adam Brugess (Plata) i l’eslovac Matej Benus (Bronze). No obstant, i tot i quedar-se a tocar de les medalles, Miquel Travé va endur-se el Diploma Olímpic, aconseguint una meritòria 5a posició a la final olímpica. Per altra banda, en Kayak Cross, el Miquel Travé va acabar en 25a posició.

Per la seva banda, la també palista del Cadí Canoë Kayak, Mònica Doria va obternir la 22a posició a la seva participació a la competició de K1 dels Jocs Olímpics de París, mentre que en Kayak Cross va obtenir la 15a posició final. Finalment, en canoa, la Mònica Dòria, igual que Miquel Travé, va obtenir un altre Diploma Olímpic, aconseguint la 6a posició a la final i a la vegada essent una fita història per a l’esport andorrà, ja que és el millor resultat aconseguit mai per un/a esportista andorrà en uns Jocs Olímpics.

Des de la Federació Catalana de Piragüisme els volem donar l’enhorabona per aquests grans resultats.