NOUS ÈXITS DELS CLUBS CATALANS AL CAMPIONAT D’ESPANYA SPRINT JOVES PROMESES

El Club Natació Banyoles i el Club Piragüisme Castelldefels van ser els dos clubs representants de la Federació Catalana de Piragüisme al Campionat d’Espanya Sprint Joves Promeses que ha tingut lloc entre el 19 i el 21 de juliol a la pista de Pontillon do Castro, a  Verducido (Galícia).

Els resultats obtinguts van ser molt bons, dels que cal destacar les 5 medalles aconseguides, tres de les quals per a palistes del Club Natació Banyoles i dues més a per a palistes del Club Piragüisme Castelldefels.

Pel que fa al CN Banyoles, les medalles aconseguides han estat: Aniol Batchelli (2n en Home Infantil A K1 1000 Final A), Aniol Batchelli i Eloi Gallench (2ns en Home Infantil A K2 1000m Final A) i  destacar també la tercera plaça en el K4 1000 per Aniol Batchelli, Eloi Gallench, Artiz Giménez i Biel Garcia (3rs en Home Infantil K4 1000m Final A ).

Per la seva banda, el CP Castelldefels ha aconseguit dues medalles més, obtingudes per Xabier Caldito (1r en Home Cadet PK3 500) i per Álvaro Kosowski (3r Home Cadet A K1 500 Final A).

Més enllà d’aquestes medalles obtingudes, cal destacar que al llarg de la competició es van aconseguir 9 classificacions per a disputar la Final A d’aquest Campionat d’Espanya.

Per clubs, el Club Natació Banyoles va obtenir la 8a posició, mentre que el Club Piragüisme Castelldefels va acabar en 53a posició.

La FCP dona l’enhorabona a tots/es pels resultats obtinguts!