Notícies
JOCS OLÍMPICS TOKYO 2020 Diploma Olímpic per Núria Vilarrubla

Núria Vilarrubla obté la 8a posició a la Final Dona C1 Slalom dels Jocs Olímpics de Tokyo 2020. El podi d'aquesta ha estat: Or per Jessica Foc, plata per Mallory Franklin i Bronze per Andrea Herzog. Per la seva banda, la palista del Cadí Canoë Kayak, ha obteningut l'11a posició a la semifinal, quedant a un pas de la final.

ANTONIO GÓMEZ VIDAL LA FCP LAMENTA LA PÈRDUA D'ANTONIO GÓMEZ VIDAL

La FCP trasllada el condol a la família i amics d'Antonio Gómez Vidal, qui fou un gran aficionat, comunicador i promotor del piragüisme, sent a la vegada, una referència en el món de l'arbitratge. Va ser àrbitre oficial als Jocs Olímpics de Barcelona '92, així com en moltes competicions d'àmbit estatal, europeu o mundial.

FORMACIÓ Bloc Específic Cicle Inical de Piragüisme

La FCP i l'Escola Catalana de l'Esport organitzen el BE del cicle inicial de piragüisme els caps de setmana del 26, 27 de juny i del 3, 4 de juliol a Ponts i el del 10, 11 i 17, 18 de juliol a Castelldefels. Per a més informació: https://esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/formacio/ensenyaments_esportius/

QUIM LARROYA DOL PER LA PÈRDUA DE QUIM LARROYA

Lamentem comunicar que en les darreres hores ens ha deixat Quim Larroya, piragüista del Sicoris Club i primer esportista olímpic lleidatà participant als JJOO de Roma 1960. Des de la Federació Catalana de Piragüisme volem transmetre el més sincer condol a familiars, amics i companys del Quim Larroya.

FORMACIÓ Curs Àrbitres AT

Aquest proper cap de setmana la FCP organitza una formació d'àrbitres en Aigües Tranquil·les en format online. L'objectiu és formar més àrbitres i a la vegada promocionar els /les àrbitres que ja formaven part de la FCP, formant-los per pujar de nivell o titulació

Salutació President Salutació President

En el següent enllaç podeu descarregar-vos la salutació del nou President de la Federació Catalana de Piragüisme, Sr. German Jiménez Prats.

Eleccions Proclamació de candidatures vàlides i publicació

Acabat el termini de presentació de candidatures a Junta Directiva de la FCP i un cop reunida la Junta Electoral, adjuntem acta amb la candidatura presentada.

Eleccions Període de Presentació de Candidatures a Junta Directiva

Des d'avui dimecres 17, fins al proper dimarts 22 de desembre queda obert el període de presentació de candidatures a Junta Directiva.

Eleccions Publicació del Cens Definitiu

Un cop esgotat el període de resolució de reclamacions i tal com indica el calendari electoral, avui dimecres dia 16 de desembre es publica el cens definitiu per a les eleccions a Junta Directiva.

Eleccions Exposició del cens federatiu (Clubs i nous Estaments)

Partint del calendari electoral aprovat en Assemblea General Extraordinària el passat 20 de novembre, avui divendres 11 de desembre es publica el cens federatiu per a les Eleccions a Junta Directiva. Entre el 14 i 16 de desembre es resoldran les reclamacions que se'n derivin i es publicarà el cens definitiu.

Eleccions Publicació de Candidatures a Estaments

Definides les candidatures a estaments de la Federació Catalana de Piragüisme. En l'enllaç que adjuntem a continuació trobareu l'Acta de la Publicació de Candidatures a Estaments.

Eleccions Publicació del Cens Electoral Definitiu

Publicat el cens electoral definitiu en els seus diferents estaments accedinat a Calendari - Publicació del Cens Definitiu - Eleccions 2020. Per altra banda, des de demà dia 25, fins al 29 de novembre s'obre el període de presentació de candidatures a Estaments.

Assemblea Assemblea General Ordinària i Extraordinària

Per acord de Junta Directiva es convoca Assemblea General Ordinària i Extraordinària per al proper dia 20 de novembre. A causa de les circumstàncies actuals provocades per la pandèmia, les Assemblees es celebraran de forma telemàtica.

Eslàlom Núria Vilarrubla obté plaça olímpica en C1 per a Tokio2021

Núria Vilarrubla ha obtingut en el selectiu nacional de La Seu d'Urgell plaça olímpica en C1 per als Jocs Olímpics de Tokio 2021. La palista del Cadí Canoë Kayak s'ha imposat a la final, seguida de Klara Olazabal i Ainhoa Lameiro

Descens Suspesa la Copa del Món de Descens de La Seu d'Urgell

Per motius sanitaris, la Federació Espanyola de Piragüisme, juntament amb la ICF i els organitzadors locals de la prova han decidit suspendre la Copa del Món de Descens, que havia de tenir lloc a La Seu d'Urgell entre els dies 23 i 25 d'octubre.

FORMACIÓ Oberta la preinscripció al Cicle Inicial de Piragüisme

Fins al 29 de setembre podeu tramitar la preinscripció per al Bloc Específic del Cicle Inicial de Ponts i Castelldefels entrant al següent enllaç: https://esport.gencat.cat/web/.content/home/arees_dactuacio/formacio/ensenyaments_esportius/cicles_formatius_ensen_espor/curs-academic-2020-2021-cicles-form-instruccions.pdf

Competició Suspensió del calendari competitiu 2020

Per acord de Junta Directiva, es pren la decisió de suspendre el calendari de competicions 2020 donada la delicada situació provocada per la crisi sanitària del Covid-19.

Malgrat disposar d'un conjunt de protocols sanitaris validats per la Unió de Federacions Esoprtives de Catalunya i des del Consell Català de l'Esport, es considera un risc i responsabilitat el fet de mantenir el calendari competitiu. La impossibilitat de controlar aspectes com són el desplaçament dels/les participants a la prova o de conèixer si aquests/es estan contagiats/des o han estat en contacte amb persones infectades pel Covid-19 ens ha fet valorar i finalment prendre la decisió de suspendre les competicions pendents d'aquest any 2020.

La prioritat de la Federació Catalana de Piragüisme ha de ser la de fomentar el retorn a la competició, però entenent que per sobre de tot, hi ha la salut i seguretat dels/les palistes, àrbitres i participants i que donada aquesta situació excepcional, la decisió més responsable és la de suspendre l'activitat competitiva.

Des de la Federació Catalana de Piragüisme animem als clubs a seguir amb la seva activitat esportiva i d'entrenament, fomentant la progressió de palistes i la promoció del piragüisme. En els propers mesos començarem a reunir-nos amb els clubs per treballar en el calendari de la propera temporada, de la que desitgem sigui més exitosa que aquesta.

Finalment, us volem informar que des de la Federació Catalana de Piragüisme estem treballant en diferents activitats per aquest final de temporada, on malgrat tenir un format diferent a l'activitat competitiva habitual, tenen per objectiu mantenir l'estímul competitiu. Properament us en donarem més notícies.

FORMACIÓ Bloc Específic Cicle Inicial de Piragüisme Ponts-Castelldefels

La Federació Catalana de Piragüisme conjuntament amb l'Escola Catalana de l'Esport organitzarà el Bloc Específic del Cicle Incial de Piragüisme en format cap de setmana entre la segona quinzena d'octubre i la primera de novembre i amb una modalitat semipresencial.

El format d'aquest curs quedarà distribuit de la següent manera:

  • 17 i 18 d'octubre: Ponts 
  • 24 i 25 d'octubre: Ponts
  • 31 d'octubre i 1 de novembre: Castelldefels
  • 7 i 8 de novembre: Castelldefels

Cal tenir en compte que amb la distribució curricular flexible d'aquests cursosm hi ha continguts que es realitzen de manera presencial i d'altres en format No Presencial (on-line). Això comporta que del total d'hores de formació previstes, hi ha unes hores de feina a casa amb tasques o treballs que s'hauran d'entregar en el seu degut temps, segons calendari, al professorat per l'avaluació competencial corresponent. (per tant, el calendari adjuntat quedarà reduït pel que fa al format presencial).

Durant les properes setmanes us anirem informant de les novetats del curs i penjarem informació actualitzacda (horaris, continguts, professorat i format d'inscripcions i pagament). El cost total del bloc específic és de 506€.

Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte a través del correu formacio@fcpiraguisme.com .

Caiac de Mar Ajornament del Campionat de Catalunya de Surfski

El Campionat de Catalunya de Surfski que s'havia de celebrar aquest proper dissabte dia 1 d'agost a Tarragona queda ajornat. La delicada situació en relació a l'epidèmia del Covid19 ens ha portat a prendre aquesta decisió, prioritzant per sobre de tot, la salut d'esportistes, àrbitres i participants.

Prova Accés Cicle Inicial Piragüisme Prova Accés Cicle Inicial Piragüisme

Obert el període d'inscripció a les proves d'accés al Cicle Inicial de Piragüisme. Per a més informació, cliqueu al següent enllaç: http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-acces/espec-esportius/calendari/

Des d'avui dilluns 8 de juny, fins al proper dimecres 17 de juny de 2020 s'obre el període d'inscripció per a les proves específiques d'accés als Ensenyaments Esportius.

El dia de la prova d'accés al Cicle Inicial de Piragüisme serà el proper 18 de juliol i tindrà lloc al Canal Olímpic de Castelldefels.

En relació al llistat d'alumnes admesos i exclosos, es publicaran de la següent forma:

-Provisionals: a partir del 22 de juny de 2020.

-Definitius: a partir del dia 1 de juliol de 2020.

La superació d'aquesta prova té una vigència d'un any i mig i és bàsica per accedir al Cicle Inicial de Piragüisme.

Aprofitem la notícia per anunciar-vos que durant el proper més de novembre organitzarem el bloc específic del Cicle Inicial de Piragüisme a Castelldefels, en format cap de setmana. Properament tindreu més informació en relació a aquest curs.

Actualitat Dol Oficial Covid19

La Federació Catalana de Piragüisme s'uneix al dol oficial per les víctimes del Covid19. Amb tot el nostre afecte als seus familiars i amics.

Actualitat Consideracions a tenir en compte durant la Fase 1

Les regions sanitàries Camp de Tarragona, Alt Pirineu i Aran, Terres de l'Ebre, Girona, Lleida, Catalunya Central i les àrees de gestió assistencial de l'Alt Penedès i Garraf (regió metropolitana sud) entren en la Fase 1 de desconfinament.

Durant la fase 1 de desconfinament, cal tenir en compte les següents consideracions:

1.Instal·lacions esportives:

Qui hi podrà accedir? A les instal·lacions esportives hi podran accedir els esportistes federats i no federats.

Què es podrà fer? Entrenaments individuals o de modalitats d'un contra un sense contacte.

On podrà entrenar? Instal·lacions descobertes i centres esportius amb un terç de l'aforament. No es podran obrir obrir ni vestuaris ni dutxes. Per altra banda, nomès es podran utilitzar instal·lacions esportives dintre la delimitació geogràfica de referència per a la desescalada.

Com? Entrenament individual, mitjançant cita prèvia i sistema de torns. Pel que fa a les instal·lacions descobertes, s'haurà d'anar acompanyat d'un entrenador per casos de necessitat acreditada, menors i esport adaptat. En relació als centres esportius coberts, la condició d'utilització és d'un esportista amb el seu entrenador.

Quan? No s'estableix limitació horària per utilitzar la instal·lació esportiva.

 

2.Esportistes Federats:

Qui? Persona amb llicència federativa en vigor.

Què podran fer? Pràctica esportiva a l'aire lliure.

On podran entrenar? A l'aire lliure, inclosos espais naturals i dins dels límits de l'àmbit territorial de la província.

Com? Amb ús d'equipació esportiva. Sense assisència de persona encarregada de l'entrenament. En cas d'esport adaptat, amb acompanyament d'altra persona esportista. Cal tenir en compte també, l'aplicació permanent de mesures de prevenció i higiene per prevenir el contagi. És necessària l'acreditació mitjançant llicència.

Quan? En les franges horàries de 6h a 10h i de 20h a 23h.

 

3.DAN i esportsites ARC

Qui? Esportistes classificats com d'Alt Nivell i esportistes classificats com d'Alt Rendiment. S'inclouen els esportises federats amb contracte professional d'acord amb el RD 1006/1985.

Què podran fer? Pràctica esportiva a l'aire lliure i entrenaments individuals.

On podran entrenar? En els següents tipus de centres amb programes aprovats per CSD o CCE:

  • Centre d'Alt Rendiment.
  • Centres Especialitzats d'Alt Rendiment.
  • Centres de Tecnificació Esportiva
  • Centres Especialitzats de Tecnificació Esportiva.

L'esportista podrà accedir al centre més proper al seu lloc de residència.

Com? Amb equipació esportiva, sense contacte i amb acompanyament d'entrenador. Els entrenaments seran per torns màxims de 2'5h. S'haurà de nomenar un coordinador de compliment de centre, un cap mèdic del centre i un coordinador per part de les federacions. Cal un desenvolupament de protocol propi per part del centre.

Quan? Sense limitació horària.

Tancament Temporal Instal·lacions FCP TANCAMENT TEMPORAL INSTAL·LACIONS FEDERACIÓ CATALANA DE PIRAGÜISME

Per Decret d'alcaldia, el CEM Saül Craviotto, es tanca dels dies 13 al 27 de març de 2020 (ambdós inclosos). Per a qualsevol consulta, contacteu a través del correu electrònic, info@fcpiraguisme.com o al telèfon mòbil 608617898. Disculpeu les molèsties.

Nota Informativa Nota Informativa.

La Federació Catalana de Piragüisme es manté alerta de les indicacions donades per el Departament de Salut i el Consell Català de l'Esport.

En relació a l'estat actual de l'epidèmia provocada pel coronavirus i que afecta durant aquests dies a la nostra societat, la Federació Catalana de Piragüisme informa:

 

1.La Federació Catalana de Piragüisme prendrà les mesures necessàries en relació a la celebració d'esdeveniments i competicions esportives, tenint com a prioritat la protecció de la salut de tots els palistes, tècnics i àrbitres participants.

 

2.La Federació Catalana de Piragüisme prendrà les decisions oportunes, tenint sempre en compte les indicacions donades per part del Departament de Salut i el Consell Català de l'Esport. 

 

3.La Federació Catalana de Piragüisme recolzarà les decisions preses per part de la Federació Espanyola de Piragüisme, que a la seva vegada es guiarà per les dirctrius donades per l'Autoritat Sanitària competent, Ministeri de Sanitat, a través del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, i en el seu cas, les Conselleries de Sanitat, a través dels seus serveis de Salut Pública.

 

4.No obstant, cal inisitir en la importància i necessitat de complir amb les mesures de prevenció de contagi i transmissió de la malaltia.

 

En els propers dies i a partir de les indiciacions rebudes, prendrem decisions en relació al calendari i els possibles canvis que s'hagin de generar.

Aigües Tranquil·les Campionat de Catalunya d'Hivern i 2a Prova Programa 2028

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc a Banyoles el Campionat de Catalunya d'Hivern i la 2a Prova del Programa 2028. La prova va quedar marcada pel fort vent, que va impedir que les condicions fossin les òptimes per a competir. Degut a les causes meteorològiques, s'ha decidit suprimir la 3a sortida, posant la seguretat dels esportistes com a màxima prioritat.

Eslàlom 2a Copa Catalana d'Eslàlom

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc la 2a Copa Catalana d'Eslàlom a La Seu d'Urgell. Cal destacar l'alta participació en aquesta competició, amb la presència de nombrosos palistes de la resta de l'estat i internacionals. La prova va servir per a veure la bona evolució dels esportistes en una de les primeres competicions de la temporada.

Caiac Cross / Programa 2028 Ajornat el Campionat de Catalunya de Caiac Cross i la 1a Prova del Programa 2028

Degut al cabal actual del Riu Segre i a les previsions per als propers dies, el Campionat de Catalunya de Caiac Cross i la 1a Prova del Programa 2028 que s'havien de celebrar aquest proper dissabte dia 15 de febrer queden ajornats amb data encara per determinar. Creiem que prioritzar la seguretat i la bona organització de la prova, és el més important.

Aigües Tranquil·les 1r Control Autonòmic de Castelldefels

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc el 1r Control Autonòmic al Canal Olímpic de Castelldefels. Aquesta prova consistia d'un circuit de 5km de piragüisme pel canal més un recorregut de 4 kms de cursa a peu. El 1r Control Autonòmic ha servit per estrenar l'any. De cara al dissabte 1 de febrer, hi haurà el 2n Control Autonòmic a Banyoles.

1 3a Copa Catalana d'Eslàlom

Aquest dissabte dia 26 ha tingut lloc al Parc Olímpic del Segre la 3a Copa Catalana d'Eslàlom. Aquesta competició ha servit per tancar la temporada. No obstant, el proper dia 16 de novembre estrenem temporada amb la 1a Copa Catalana a Ponts, que a la vegada servirà per mantenir el to competitiu dels palistes.

AIGÜES TRANQUIL·LES XXVII Ascens i Descens de La Mitjana

Gran matí al Parc de La Mitjana amb el ja tradicional "Ascens i Descens de La Mitjana" que aquest any celebrava la seva XXVII edició.

Aquesta edició de l'Ascens i Descens de La Mitjana va ser un èxit un any més degut a la nombrosa participació i a unes condicions climàtiques perfectes per al desenvolupament de la prova.

Els clubs participants van ser el Club Nàutic Lleida, com a entitat organitzadora, el Sícoris Club, l'AP Balaguer, el Club Kayak Mitjana i dos clubs més de la resta de l'Estat, el Club Náutico Zaragoza i el Cantabria Multisport. Malauradament, a última hora, el CP Castelldefels va renunciar a la competició per un problema amb el trasnport.  

La prova va transcórrer amb total normalitat i la victòria va ser per al Sicoris Club. En el document adjunt mostrarem la classificació de forma més detallada per categories i clubs. L'entrrega de trofeus va ser al local social de Pardinyes, a pocs metres del Parc de La Mitjana.

Eslàlom Campionat de Catalunya d'Eslalom de Joves Promeses

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc a Ponts el Campionat de Catalunya d'Eslalom de Joves Promeses. El dia i les condicions climatològiques van ser excel·lents per al desenvolupament de la competició.

Ponts va acollir aquest dissabte 14 de setembre el Campionat de Catalunya d'Eslalom de Joves Promeses. 

La competició va començar puntual a les 10.30 del matí amb la participació de 4 clubs: el Nàutic Mig Segre, l'AE Pallars, el Cadí Canoe Kayak i el Caiac Baix Cinca. Per altra banda també, cal destacar la presència com a tancadors d'un grup de desenvolupament internacional, que aquests dies es troba a La Seu d'Urgell amb motiu del Campionat del Món que tindrà lloc properament.

Prop de 100 participants van prendre sortida i van quedar distribuits en les diferents modalitats, compresos entre les categories benjamí, aleví i infantil.

PIRAGÜISME Curs de tècnic/a nivell 2 Caiac Mar

El proper 4 de novembre s'inicia el curs de Tècnic/a de nivell 2 en Caiac de Mar a Llançà (Girona). Ja estan obertes les inscripcions. Les places son limitades! Per a més informació cliqueu al següent:
ENLLAÇ

Kayak de mar Campionat de Catalunya de Kayak de Mar

El passat 23 de juny es va disputar el Campionat de Catalunya de Caiac de Mar a la Platja Llarga de Tarragona amb la col·laboració del Club Vela Platja Llarga.
Per més informació cliqueu AQUÍ

Eslàlom 1ª Copa Catalana d'Eslàlom Joves Promeses

El passat dissabte 15 de juny es va disputar la 1a Copa Catalana d'Eslàlom Joves Promeses a la localitat de Ponts
Per més informació cliqueu AQUÍ

AIGÜES TRANQUIL·LES Lliga de l'Est - Campionat de Velocitat

El passat dissabte 15 de juny es va disputar el Campionat de Velocitat corresponent a la Lliga de l'Est a la localitat de Castelldefels.
Per més informació cliqueu AQUÍ

AIGÜES TRANQUIL·LES Campionat de Catalunya de Marató

El passat dissabte 8 de juny es va disputar el Campionat de Catalunya de Marató a la localitat de Sant Llorenç de Montgai (Lleida)
Per més informació cliqueu AQUÍ

AIGÜES TRANQUIL·LES 3a prova programa 2024

El passat dissabte 8 de juny es va disputar la 3a prova del programa 2024 a la localitat de Sant Llorenç de Montgai (Lleida)
Per més informació cliqueu AQUÍ

Estil Lliure Curs d'àrbitres Estil lliure

Els passat dissabte i diumenge 11 i 12 de maig, es va realitzar a la localitat de Salt el curs d'àrbitre d'Estil Lliure.
INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

AIGÜES TRANQUIL·LES Lliga de l'Est - Campionat de Marató

El passat dissabte 11 de maig es va disputar la V Lliga de l'Est - Campionat de Marató a la localitat de Mequinensa.
Per més informació cliqueu AQUÍ

AIGÜES TRANQUIL·LES VI Trofeu Ciutat de Banyoles i 2ª prova Program 2024

El passat dissabte 13 d'abril es va disputar el VI trofeu ciutat de Banyoles junt a la 2ª prova del programa 2024 a la localitat de Banyoles.
Per més informació cliqueu AQUÍ

Descens Campionat de Catalunya de Descens Sprint

El proper dissabte 6 d'abril es disputarà el Campionat de Catalunya de Descens Sprint a la localitat de La Seu d'Urgell, al Parc del Segre.
Per més informació cliqueu AQUÍ

Eslàlom 2a Copa Catalana d'Eslàlom

El passat dissabte 23 de març es va disputar la segona Copa Catalana d'Eslàlom a la localitat de Sort.
Per més informació cliqueu AQUÍ

AIGÜES TRANQUIL·LES Lliga de l'Est - Campionat d'Hivern

El passat dissabte 9 de març es va disputar la primera prova de la Lliga de l'Est a la localitat de Antella.
Per més informació cliqueu AQUÍ

AIGÜES TRANQUIL·LES Campionat de Catalunya d'Hivern

El passat dissabte 2 de març es va disputar el Campionat de Catalunya d'Hivern a la localitat de Banyoles
Per més informació cliqueu AQUÍ

AIGÜES TRANQUIL·LES 1a Prova Programa 2024

El passat dissabte 2 de març es va disputar la primera prova del programa 2024 a la localitat de Banyoles.
Per més informació cliqueu AQUÍ

AIGÜES TRANQUIL·LES Campionat de Catalunya de Caiac Cross

El passat dissabte 16 de febrer es va disputar el Campionat de Catalunya de Caiac-Cross a la localitat de Balaguer.
Per més informació cliqueu AQUÍ

AIGÜES TRANQUIL·LES II Control Autonòmic

El passat dissabte 02 de febrer de 2019 es va disputar el 2n control autonòmic d'aigües tranquil·les a Banyoles.
Per més informació cliqueu AQUÍ

AIGÜES TRANQUIL·LES I Control autonòmic

El passat dissabte 19 de gener de 2019 es va disputar el 1r control autonòmic d'aigües tranquil·les a Castelldefels.
Per més informació cliqueu AQUÍ

AIGÜES TRANQUIL·LES Concentració Aigües Tranquil·les

Els dies 27, 28 i 29 de desembre es va realitzar a Banyoles la concentració d'aigües tranquil·les de la categoria cadet. A l'enllaç següent podreu trobar imatges dels entrenaments.

Altres OdiSea PaleoNáutica

Us presentem el llibre OdiSea PaleoNáutica.
308 pàgines amb 177 aquarel·les inèdites en un quadern rústic a color on podrem gaudir de relats de les illes del mediterrani de mà d'una intrèpida parella de navegants en kayak.

Per més informació contactar amb: isardot@gmail.com 

UFEC Preparats, Llestos, LLEI!

PREPARATS, LLESTOS, LLEI
Participa a la iniciativa popular, la teva signatura suma!
#UFEC #FCP

ENSENYAMENTS ESPORTIUS Ensenyaments esportius

A la pàgina web de l’Institut de la Pobla així com al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya trobareu tota la informació referent a terminis, continguts, realització de les proves d’accés, etc. Per a més informació premeu AQUÍ


Catalana Española Internac.
CLUBS I EMPRESES
Club

CLUB NAUTIC MIG-SEGRE

PONTS

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB PIRAGÜISME SALT-TER

SALT

VEURE'LS TOTS
Club

PAGAIA CLUB DE CAIAC

LLANÇÀ

VEURE'LS TOTS
Club

CADI CANOË KAYAK

LA SEU D'URGELL

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB NÀUTIC LLEIDA

LLEIDA

VEURE'LS TOTS
Club

ASSOCIACIÓ PIRAGÜISTA BALAGUER

BALAGUER

VEURE'LS TOTS
Club

SICORIS CLUB

LLEIDA

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB PIRAGÜISME CASTELLDEFELS

CASTELLDEFELS

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB NATACIÓ BANYOLES

BANYOLES

VEURE'LS TOTS
Club

ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PALLARS

SORT

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB PIRAGÜISME INUIT

VILANOVA I LA GELTRU

VEURE'LS TOTS
Empresa adherida

KAYAK DEL TER

Colomers

VEURE'LS TOTS
Empresa adherida

KAYAKING COSTA BRAVA,SL

L'ESCALA

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB NÀUTIC GARRAF

GARRAF

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB PIRAGÜISME BARCELONA

Badalona

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB KAYAK SORT

SORT

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB DE VELA PLATJA LLARGA

TARRAGONA

VEURE'LS TOTS
Club

CLUB KAYAK MITJANA

LLEIDA

VEURE'LS TOTS
PREPARATS, LLESTOS, LLEI
SAÜL CRAVIOTTO
+ VÍDEOS


ÒRGANS COL•LABORADORS: